Πληκτρολογήστε αυτό που ψάχνετε:

Καλώς ήλθατε στο RockinWood

0
  • Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.
Αναζήτηση

Σχετικά με εμάς

RockinWood

«…Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα κομμάτι ξύλο. Δεν ήταν κανένα ξύλο πολυτελείας. Ένα απλό κούτσουρο ήτανε, από αυτά που βάζουμε το χειμώνα στις σόμπες και στα τζάκια για να ανάψουμε φωτιά και να ζεστάνουμε τα δωμάτια…» Carlo Collodi, 1883.


Έτσι ξεκινάει η ιστορία της πιο διάσημης ξύλινης μαριονέτας, του Πινόκιο. Και κάπως έτσι, από ένα κομμάτι ξύλο, ξεκίνησε και το όραμα του RockinWood για ένα χώρο δημιουργίας, με αντικείμενα από φυσικά υλικά, φτιαγμένα με μεράκι από εμάς και άλλους σαν κι εμάς. Αντικείμενα που θα απευθύνονται σε ανθρώπους – μικρούς και μεγάλους – με οικολογική συνείδηση, ανοιχτό πνεύμα, φαντασία και αισθητική και θα αποσκοπούν στο να κάνουν λίγο πιο όμορφη, πιο δημιουργική και πιο διασκεδαστική την καθημερινότητά τους.


Παιχνίδια, αξεσουάρ, είδη διακόσμησης και δώρα, από γνωστούς και μη δημιουργούς, όλα από φυσικά υλικά (ξύλο, χαρτί, φελλό, πηλό, ύφασμα κλπ.), με άριστη ποιότητα κατασκευής και μέριμνα για την ασφάλεια τη δική σας και των παιδιών σας, σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.


Καλωσήλθατε στο RockinWood!

Διαβάστε Περισσότερα

Τα παιχνίδια μας

«Ένα ξύλινο παιχνίδι μπορεί να αλλάξει τον κόσμο» πιστεύει η PLAN TOYS και το υποστηρίζει με την οικολογική της πολιτική: Πράσινο Παιχνίδι – Πράσινο Περιβάλλον – Πράσινα Υλικά. 

«Τα παιδιά είναι οι πιο πολύτιμοι άνθρωποι στον κόσμο» δηλώνει η SMALL FOOT και βασισμένη σε αυτή την αρχή δημιουργεί ασφαλή παιχνίδια που ψυχαγωγούν και εκπαιδεύουν τα παιδιά. 

«Με τη σκέψη ότι τα παιδιά έχουν μικρά χέρια και μεγάλη φαντασία» η LE TOY VAN σχεδιάζει παιχνίδια που δίνουν το ερέθισμα και γίνονται αφετηρία για να ανακαλύψουν οι μικροί μας άνθρωποι τον κόσμο.

«Με μια ομάδα αφιερωμένη στη δημιουργία, μία δίνη ιδεών» η DJECO επικεντρώνεται στη δημιουργία παιχνιδιών «για τα οποία μπορεί να είναι περήφανη». 

Η WEWOOD φυτεύει ένα νέο δέντρο για κάθε ξύλινο ρολόι που κατασκευάζει, ενώ η Double O, ενώνοντας την αγάπη της για το χειροποίητο και το ελληνικό, δημιουργεί υψηλής ποιότητας ξύλινες χειροποίητες κατασκευές. ΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙ μετατρέπει τον ταπεινό πηλό σε αντικείμενο τέχνης, και η DECOR DEMON δίνει ζωή και υπόσταση σε απλά κομμάτια ξύλου, μεταμορφώνοντάς τα σε μοναδικά διακοσμητικά αντικείμενα. 

Κάθε σχεδιαστής, κάθε δημιουργός, κάθε εταιρία που θα συναντήσετε στο RockinWood, συμμερίζεται τις ίδιες αξίες και το ίδιο όραμα: Έναν πιο όμορφο, πιο ασφαλή, πιο δημιουργικό και πολύχρωμο κόσμο.